Intelligente gardiner

Oppgrader hjemmet ditt til et SmartHome

Hos UNIG er vi eksperter på motorisering av vakre, skreddersydde gardiner, derfor får du den beste rådgivningen når du vil gjøre hjemmet ditt til et SmartHome.Ring 21 93 06 14 for råd

PowerView© Motorisering fra Luxaflex © video

Motorene våre fås enten med 230 V strømforsyning, velegnet til større eller tyngre solskjerming, eller med batterirør 12-18 V, som gir deg en diskret, trådløs løsning som er enkel å installere.

Vi tilbyr mange typer betjeningsmuligheter, f.eks. fjernkontroll, veggpaneler, solsensor og via app til din smarttelefon eller nettbrett, til nesten alle typer solskjerming.

Vi tilbyr bl.a. markedets billigste løsninger med Luxaflex® PowerView®, som gir deg mulighet til nøyaktig styring av alle tilkoblede Luxaflex®-gardiner med Pebble® fjernkontroll, smarttelefon eller nettbrett. Med PowerView®-appen har du alle gardiner og rom under kontroll. Opprett f.eks. romscenarioer med PowerView®-appen, slik at du kan styre gardinene individuelt eller i grupper, helt etter dine behov.

Støtter din
Smart Home produkter

Med en PowerView®-hub kan du enkelt stemmestyre de tilkoblede PowerView®-systemene ved hjelp av din smarttelefon, nettbrett eller en smarthøyttaler med taleassistent, f.eks. Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home eller Nest.


PowerView®-appen kan også arbeide sammen med værapper og tilpasse solskjermingen til været. Det hjelper deg med å spare energi. Eller du kan knytte tidsplanene dine til tidene for soloppgang og solnedgang.


Ved hjelp av RemoteConnect på din smarttelefon eller nettbrett kan du justere innstillingen av gardinene for bedre å beskytte hjemmet og privatlivet ditt. På den måten forebygger du effektivt innbrudd når du ikke er hjemme.


Alle PowerView®-systemene er batteridrevne. Derfor er de enkle å montere og betjene. Batterirommet er skjult bak topplisten, slik at du ikke ser det. Batteriene har lang levetid, men selvfølgelig kan produktene også tilkobles strøm.


Se f.eks. vårt store utvalg av Luxaflex®-plissegardiner her

Eller utforsk mulighetene til en motorisert rullegardin fra Luxeflex® her

Få en enklere og mer behagelig hverdag med en komplett løsning hos oss.

Fordelene for deg:

Komfort

din innvendige solskjerming kan styres med fjernkontroll, nettbrett eller smarttelefon. Alt blir enkelt med skreddersydde løsninger fra UNIG.

Barnesikring

unngå løsthengende snorer som barn kan henge fast i eller leke med.

Støysvak

med de motoriserte systemene våre får du uovertruffen lydsvak betjening når du hever og senker solskjermingen.

Energisparing

velger du f.eks. solsensorer, bidrar den motoriserte innvendige solskjermingen til effektivt å redusere energikostnadene.

Personlig tilpasning

valget av et motorisert system er som å velge en ny livsstil. Du kan leke med det naturlige lyset og skape din egen stemning, slik at du oppnår privatliv, hygge og ro.

Driftssikkerhet

vi leverer noen av markedets mest stabile systemer og gir derfor opptil 5 års garanti på motordeler.

Chatte med oss