Duo Rullegardin - Lux Duo Rullegardin - Lux UNIG Duo Rullegardin UNIG Duo rullegardin er et stilrent rullegardin i høy kvalitet. Alle UNIG rullegardinene blir skreddersydd etter dine mål, slik at de passer perfekt til vinduene dine. Du har muligheten til å velge mellom... 919

Duo Rullegardin - Lux Duo Rullegardin - Lux Duo Rullegardin - Lux

Informasjon

UNIG Duo Rullegardin
UNIG Duo rullegardin er et stilrent rullegardin i høy kvalitet. Alle UNIG rullegardinene blir skreddersydd etter dine mål, slik at de passer perfekt til vinduene dine. Du har muligheten til å velge mellom en rekke forskjellige tilpasninger av rullegardinet ditt, alt fra kjedetrekk til forskjellige avslutninger. Alt sammen noe som gjør at ditt UNIG rullegardin passer perfekt til hjemmet ditt.

Garantiperiode
Vi tilbyr 3 års garanti på alle UNIG LUX-produkter.


Teknisk informasjoner
Oppmåling
De målene du bestiller er de målene som det ferdige gardinet vil ha (inkl. beslag og evt. kjedetrekk). Altså fra yttersiden av det ene beslaget til yttersiden av det andre beslaget. Stoffmålet vil være ca. 4 cm smalere enn det ferdige breddemålet. Du må trekke 0,5 cm fra breddemålet, hvis det skal sitte i en karm. Høydemålet skal alltid være det fulle målet (vi sørger for å legge ekstra stoff på rullen).


Størrelser
UNIG Duo rullegardiner produseres med en bredde på opp til maksimalt 280 cm og en høyde på opp til 300 cm, avhengig av stoffets bredde. 

Underlist
Underlisten har en diameter på 20mm.

Les mindre

Teknisk info

Det kommer med:
- Rullegardin
- Beslag

Modell 1 - profil: Stoffbredden er 37 mm smalere end totalbredden.

Modell 2 - Rund kassett: Stoffbredden er 43 mm smalere end totalbredden.

Modell 3 - Square kassett: Stoffbredden er 43 mm smalere end totalbredden. 

 

 

Les mindre

Slik måler du opp

Oppmåling

De målene be stiller er de målene som den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag og evt. kjedetrekk). Altså fra yttersiden av det ene beslaget til yttersiden på det andre besalget. Stoffmålet vil være 37-43 mm smalere, enn de ferdige breddemålene.

Du må trekke fra 0,5 cm på breddemålet hvis det skal sitte i en karm. Høydemålet skal altid være det fulle målet (vi legger ekstra stoff på rullen).

 

Oppmålingsfilm


Veiledning

Les mindre

Montasje

Det skal du bruke:
- Sturetrekker
- Målebånd
- Evt. boremaskin

 

Oppmålingsfilm

Les mindre

Levering

Det skal du bruke:
- Skruetrekker
- Målebånd
- Evt. boremaskin

 

Oppsetningsfilm

 

Les mindre

Chatte med oss