Persienne - BASIC Persienne - BASIC UNIG Persienne - Basis UNIG Persienne BASIS er kjennetegnet ved den lave prisen hvor du får mye for pengene dine. Lamellene er 25 og har en tykkelse på 0,18 mm. UNIG Persienne er et solid produsert... 99

Persienne - BASIC Persienne - BASIC Persienne - BASIC

Informasjon

UNIG Persienne - Basis

UNIG Persienne BASIS er kjennetegnet ved den lave prisen hvor du får mye for pengene dine. Lamellene er 25 og har en tykkelse på 0,18 mm.

UNIG Persienne er et solid produsert kvalitetsgardin med et stilrent og tidløst design. UNIG Persienne er et kvalitetsprodukt som består av de beste komponentene og laget i aluminium. Her kan bl.a. nevnes at alle snorer kjører på stålruller, noe som gir mindre friksjon og dermed en lengere levetid for persiennen.
UNIG Persienner tar litt plass i vinduet, men har en stor effekt når de er trukket ned. UNIG Persienner kan dreies 180 grader. Over- og underlisten leveres i samme farge/nyanse som lamellene.

UNIG Persienne gjennomgår en kvalitetskontroll før det blir avsendt – det er din garanti for en persienne i høy kvalitet.

Garantiperiode:
Vi tilbyr 2 års garanti på alle UNIG BASIC-produkter.

Les mindre

Teknisk info

Det kommer med:
- Persienne
- Beslag

Tekniske informasjoner

Oppmåling De målene du bestiller er de målene som den ferdige persiennen vil ha. Altså fra kant til kant på skinnen i bredden og fra toppen av kanten på skinnen til bunnen av underlisten. Hvis persiennen skal sitte i en karm, så anbefaler vi at du trekker fra 1cm i bredden fra det stramme breddemålet og ikke trekker noe fra i høyden.

Størrelser
UNIG Persienne produseres med en bredde på opp til maksimalt 280 cm og en høyde på opp til 300 cm.

 

Overlist

Høyden av dreiestangen.
Den dreiestang som du vinkler lamellene med vil bli justert til høyden av persiennen. Vær oppmerksom på at dreiestangen vil være minst 60cm høy.
Overlist; H: 19 mm, D: 27 mm
Underlist; H: 4 mm, D: 25 mm
Ved snor/stang er dreiemekanismen 3-4 mm høyere enn overlisten.

Les mindre

Slik måler du opp

Oppmåling

De målene du bestiller er de målene som den ferdige persiennen vil ha. Altså fra kant til kant på skinnen i bredden og fra toppen av kanten på skinnen til bunden av underlisten. Hvis persiennen skal sitte i en karm, så anbefaler vi at du trekker 0,5 cm i bredden fra det stramme breddemålet og ikke trekker noe fra i høyden.

 

Oppsætningsfilm


Veiledning

 

Les mindre

Montasje

Det skal du bruke:
- Skruetrekker
- Målebånd
- Evt. boremaskin 

 

Oppsetningsfilm

Les mindre

Chatte med oss