UNIG logo

UNIG BASIC er vårt eget merke med klassiske gardiner og solskjerming, produsert med anerkjente kvalitetssystemer, tilpasset dine mål, satt sammen etter dine ønsker til en konkurransedyktig pris. UNIG BASIC er vår serie med klassiske rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner og persienner.

UNIG logo

UNIG LUX er vårt merke med både klassiske og mer unike gardiner og solskjerming, produsert med gjennomtestede systemer i høy kvalitet og med den nyeste teknologien, helt etter dine ønsker til din boliginnredning. UNIG LUX har en flott finish og det tilbys mange modeller for vinduer med spesielle former. UNIG LUX serien tilbyr rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner, persienner i aluminium og tre, insektnetting, liftgardiner, stoffgardiner samt utendørs solskjerming.

UNIG PREMIUM er innbegrepet av innovasjon, kvalitet og stil. Med UNIG PREMIUM tilbyr vi kundene våre markedets høyeste kvalitet med en rekke modeller, farger og materialer innenfor moderne solskjerming etter mål. I vårt UNIG PREMIUM-sortiment finner du blant annet markedets beste og mest innovative løsninger, alltid med sikkerhet, brukervennlighet og estetikk som topprioritet. UNIG PREMIUM er det riktige valget for den kvalitetsbevisste forbrukeren som ønsker kreative, originale og nyskapende løsninger når boligdrømmene skal oppfylles.

Kvadrat ble etablert i Danmark i 1968 og har dype røtter i den skandinaviske designtradisjonen. Kvadrat er Europas ledende leverandør av teknologisk nyskapende og moderne kvalitetstekstiler. De leverer tekstiler og tekstilrelaterte produkter til arkitekter, designere og private forbrukere i hele verden. Kvadrats produkter reflekterer deres pasjon for farge, kvalitet, enkelhet og innovasjon. De utvikler kontinuerlig tekstilenes estetiske, teknologiske og funksjonelle egenskaper. Som en del av denne prosessen samarbeider de med ledende designere, arkitekter og kunstnere, blant annet Tord Boontje, Miriam Bäckström, Ronan og Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Akira Minagawa og Peter Saville.

Med Luxaflex® får du håndlagde, skreddersydde gardiner som passer perfekt til alle husets rom og stilarter. Gardiner fra Luxaflex® fås bl.a. med det innovative LiteRise®-systemet, som byr på trinnløs, snorfri betjening og SmartCord®, som kombinerer en enkel betjening med et stilrent uttrykk. Skreddersydde gardiner fra Luxaflex® gir deg fremragende, variabel lysstyring og mulighet til store energibesparelser, hvis du f.eks. velger et av de varme- og kuldeisolerende Duette®-tekstilene.

Faber logo

Faber er et danskprodusert merke gjennom mer enn 100 år, i høy kvalitet og skandinavisk design med rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner og persienner. Gardiner fra Faber skreddersys etter dine mål. Hos Faber jobber de fortløpende med å oppdatere design og teknologi for å sikre langtidsholdbare gardiner.

Velux logo

VELUX gardiner og solskjerming produsert i Danmark er elegante løsninger for VELUX takvinduer, som er konstruert slik at de passer nøyaktig til forskjellige typer vinduer og slipper inn mest mulig dagslys når de ikke er i bruk. VELUX tilbyr solskjerming og gardinløsninger med rullegardiner, plisségardiner, persienner og liftgardiner.

Chatte med oss