UNIG BASIC er vårt eget merke med klassiske gardiner og solskjerming, produsert med anerkjente kvalitetssystemer, tilpasset dine mål, satt sammen etter dine ønsker til en konkurransedyktig pris. UNIG BASIC er vår serie med klassiske rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner og persienner.

UNIG LUX er vårt merke med både klassiske og mer unike gardiner og solskjerming, produsert med gjennomtestede systemer i høy kvalitet og med den nyeste teknologien, helt etter dine ønsker til din boliginnredning. UNIG LUX har en flott finish og det tilbys mange modeller for vinduer med spesielle former. UNIG LUX serien tilbyr rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner, persienner i aluminium og tre, insektnetting, liftgardiner, stoffgardiner samt utendørs solskjerming.

Faber er et danskprodusert merke gjennom mer enn 100 år, i høy kvalitet og skandinavisk design med rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner og persienner. Gardiner fra Faber skreddersys etter dine mål. Hos Faber jobber de fortløpende med å oppdatere design og teknologi for å sikre langtidsholdbare gardiner.

VELUX gardiner og solskjerming produsert i Danmark er elegante løsninger for VELUX takvinduer, som er konstruert slik at de passer nøyaktig til forskjellige typer vinduer og slipper inn mest mulig dagslys når de ikke er i bruk. VELUX tilbyr solskjerming og gardinløsninger med rullegardiner, plisségardiner, persienner og liftgardiner.

Hvis du ønsker å styre solskjerming og gardiner på avstand, er en motor løsningen. Vi tilbyr Somfy- og Coulisse-motorer, som er markedets beste motorstyringssystemer for fjernstyring av din rullegardin, plisségardin, persienne eller lamellgardin. Coulisse er et rimelig og pålitelig system for et mindre antall gardiner. Somfy er et godt valg når flere forskjellige enheter skal kunne styres på hver sin måte. Les mer om motorene våre i veiledningen for gardiner med motor.