Skreddersydde gardiner siden 2006

UNIGgardin ble grunnlagt av Morten Mark i 2006. Fra starten av var fokus klart. Det handler om å levere skreddersydde gardiner i høy kvalitet til en god pris, og samtidig å gi kundene en ærlig handel.

 

 

1 million gardiner

Siden 2006 er det blitt til mange gardiner. Faktisk har vi solgt mer enn 1 million gardiner siden butikken åpnet og det er vi stolte av!

Vi har vært så heldige å bli utnevnt til Gazelle av Børsen hele fire ganger; 2011, 2012, 2013 og 2014. Det er vi selvfølgelig kjempestolte over og verdsetter den tilliten som alle våre kunder har vist oss.

Gardiner på mål og gratis stoffprøver

Når du bestiller en av våre gardiner, så blir gardinen produsert presist etter dine mål og ønsker. Ved alle våre gardiner har du i tillegg også mulighet for å gjøre en rekke tilvalg som; farge, betjeningsside, betjeningstype etc.

Stoffets farge og struktur er et viktig element for mange, derfor har vi valgt å tilby gratis stoffprøver på hele vårt UNIG sortiment. Du kan altså bestille opp til 10 stoffprøver, som vi deretter sender hjem til deg innen du bestiller gardinene dine. Helt gratis.

 

Direkte og hurtig levering

Alle gardiner blir produsert etter kundenes ønsker og sendes direkte fra fabrikken. Det er med på å sikre en rask levering og en optimal leveringsprosess. Den direkte leveringen er med på å holde omkostningene våre nede, noe som gjør det mulig for oss å tilby deg billige gardiner.

 

Kvalitet er essensielt

Vi bruker veldig mange ressurser på å sikre at produktene våre er de absolutt beste. Det gjør bl.a. at vi stiller høye krav til våre produksjoner. Vi har valgt å bruke anerkjente kvalitetssystemer til alle våre UNIG gardiner. Bl.a. bruker vi systemer fra Benthin, Decomatic, Somfy og Coulisse.

Den gode kvaliteten gjør at vi har valgt å øke garantien på alle UNIG LUX og LUX+ produkter til 3 år og alle PREMIUM produkter til 5 år.

 

I tillegg til vårt eget UNIG sortiment, er vi også autorisert forhandler av Kvadrat, VELUX og Faber gardiner, samt Somfy-deler.

 

UNIGgardin forhandler Kvadrat gardinerUNIGgardin forhandler Faber gardiner UNIGgardin er forhandler af VELUX gardiner UNIGgardin er forhandler af Somfy

 

Din opplevelse er den viktigste!

Vi vil gjerne selge deg en av våre gardiner. Det er det ingen tvil om. Men vi vil ikke gjøre det for enhver pris. Det er viktig at du husker UNIGgardin som en god og ærlig butikk, hvor du har lyst til å handle igjen.

Vi vet godt at vi også kan gjøre feil av og til. Det har vi valgt å si høyt også til kundene våre. Så hvis du opplever noe som du mener er feil så kontakt oss, så finner vi helt sikkert en løsning.

Du kan se hva våre kunder sier om oss på Trustpilot Trustpilot

UNIGgardiner på Trustpilot
 

 

Råd og veiledning

Hvis du har behov for et godt råd eller har spørsmål innen du skal bestille, så kan du alltid kontakte oss på telefon, chat eller email.

 

God forretningsskikk

Vi gjør alt vi kan for å gjøre tingene ordentlig. Det betyr at vi til enhver tid overholder gjeldende lovgivning.

 

UNIGgardin er medlem av FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel).

Klikk på logoen for å lese mer om FDIH.

UNIGgardin er medlem af FDIH

UNIGgardin har indløsningsaftale med bl.a. NETS

UNIGgardin har innløsingsavtale med bl.a. NETS og bruker bl.a. SSL krypterte betalingsløsninger.

UNIGgardin er godkendt af nets

Vores adresse

UNIGgardin A/S

Postboks 4691 Nydalen

NO-0405 Oslo

Cvr: DK29788502

Telefon: 92 95 28 08

info@uniggardin.no


Cookies policy