Dusjforheng Dusjforheng Dusjforheng etter mål er for deg som selv ønsker å bestemme bredden og høyden på ditt dusjforheng, slik at det passer til badet. Klassisk og praktisk 349

Dusjforheng Dusjforheng Dusjforheng

Informasjon

Dusjforheng etter mål er for deg som selv ønsker å bestemme bredden og høyden på ditt dusjforheng, slik at det passer til badet.

Klassisk og praktisk
Vi har valgt 2 klassiske stoffer spesielt egnet til dusjforheng, av vannavstøtende og hurtigtørkende polyester i hvitt, som kan passe til de fleste bademiljøer. Vi anbefaler at du lar dusjforhenget henge utstrakt etter dusj, til det er tørt.

UNIG dusjforheng LUX sys etter dine mål, som standard med smalt rynkebånd, men kan også lages med store eller små maljer, klart for oppheng. Vi beregner automatisk 120 % stoffmengde av ditt bestilte breddemål på dusjforhenget, for å gi fine folder. Derfor trenger du bare å oppgi ønsket bredde på forhenget.

Garantiperiode:
Vi tilbyr 3 års garanti på alle UNIG LUX produkter.

Dette må du være oppmerksom på:

  • Vi anbefaler at du bestiller gratis stoffprøver før du bestiller dusjforheng, da dette er den beste måten å vurdere stoffets farge og kvalitet på.
  • UNIG LUX dusjforheng produseres ut fra de målene du oppgir. UNIG har en produksjonsmargin på +/- 3mm i bredden og høyden.
  • Da stoffet har vært pakket sammen under transport, kan det forekomme krøller/bretter i stoffet, som retter seg ut etter 8-10 dager.

Husk før du bestiller: (følgende er ikke reklamasjonsgrunnlag)

  • Hvis du mottar en dusjheng som avviker fra stoffets farge på datamaskin/nettbrett/mobilskjerm, er det ikke en berettiget reklamasjon.
  • Det kan forekomme nyanseforskjeller i innfargingen fra stoffrull til stoffrull. Ønsker du garanti for at fargen skal være den samme, må forhengene bestilles i samme ordre.

Les mindre

Teknisk info

Det får du med UNIG dusjforheng LUX:

  • Dusjforhenget leveres komplett med rynkebånd og hekter eller maljer.


MERK: Gardinskinne eller baderomsstenger kjøpes separat.

Mulige mål:
Dusjforheng fra UNIG kan lages i bredder fra 10 cm til 300 cm og i høyder fra 10 cm til 275 cm. 


Modeller:
Det finnes tre forskjellige modeller:

  1. Smalt rynkebånd (33 mm)
  2. Store maljer
  3. Små maljer


Smalt rynkebånd (33mm):

Smalt rynkebånd

 Rynkebånd i 33 mm høyde med ca. 6 hekter pr. fortløpende meter. Stoffmengde utgjør 120 % av bestilt bredde på dusjforheng.  Forhenget rynkes inn til bestilt bredde. Rynkebåndet sys på rett under den øverste kanten på dusjforhenget. Sidesøm er 2 x 2 cm og bunnsøm er ca. 1 cm høy med isydd sinkbånd.


Store maljer:

Store maljer 40mm


 


Maljer i aluminium 40 mm i diameter montert med en avstand på 1 cm fra forhengets øverste kant. Høyden fra maljens øverste innvendige kant til toppen av forhenget er 2 cm, som er iberegnet i den bestilte høyden, men sitter over en stang. Stoffmengde utgjør 120 % av bestilt bredde på dusjforhenget. Dusjforhenget lages med 6 maljer pr. fortløpende meter. Sidesøm er 2 x 2 cm og bunnsøm er ca. 1 cm høy med isydd sinkbånd.


Små maljer:

Maljer i aluminium 10 mm i diameter montert med en avstand på 5 mm fra forhengets øverste kant. Høyden fra maljens øverste innvendige kant til toppen av forhenget er 12 mm, som er iberegnet i den bestilte høyden. Stoffmengde utgjør 120 % av bestilt bredde på dusjforhenget. Dusjforhenget lages med 6 maljer pr. fortløpende meter. Sidesøm er 2 x 2 cm og bunnsøm er ca. 1 cm høy med isydd sinkbånd.


Stoffmengde:

Stoffmengde 120%
Som standard leveres dusjforheng fra UNIG med en stoffmengde på 120 % av bestilt breddemål på forhenget. Hvis du f.eks. bestiller dusjforheng med 140 cm bredde, vil stoffets bredde være minst 168 cm.

 

 

Les mindre

Slik måler du opp

Oppmåling til dusjforheng avhenger av plasseringen av gardinskinne eller baderomsstang.

Det ferdige dusjforheng vil ha de målene du bestiller. Det blir ikke trukket fra eller lagt noe til dine mål.

Veiledning til oppmåling: 

Les mindre

Montasje

Sjekk om det er samme antall hekter på dusjforhenget som antall glidere på gardinskinnen, da det er enklest å fjerne eller tilføye glidere før monteringen av skinnen.

 

Dusjforheng med store maljer monteres på baderomsstangen før den henges opp.

 

Ringer til baderomsstangen settes gjennom de små maljene og ringene monteres på stangen.

Les mindre

Chatte med oss