Rullegardin - Faber Rullegardin - Faber Faber Rullegardiner Faber rullegardiner er en ideell løsning til innredning hvor du ønsker et moderne og stramt uttrykk. Kolleksjonen av Faber rullegardiner inneholder et vell av spennende design både i... 679

Rullegardin - Faber Rullegardin - Faber Rullegardin - Faber

Informasjon

Faber Rullegardiner

Faber rullegardiner er en ideell løsning til innredning hvor du ønsker et moderne og stramt uttrykk. Kolleksjonen av Faber rullegardiner inneholder et vell av spennende design både i klassiske farger, mønstre og strukturer og unike trendstoffer med iøynefallende mønstre og sterke farger.

Garantiperiode
Vi tilbyr 2 års garanti på alle Faber-produkter.


Teknisk informasjoner
Oppmåling:
De målene du bestiller er de målene som den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag og evt. kjedetrekk) Altså fra yttersiden av det ene beslaget til yttersiden på det andre beslaget. Stoffmålet vil være 31 mm smalere, enn de ferdige breddemålene.
Bestiller du gardin i kassett vil stoffmålet være 36 mm smalere ved kjedetrekk og 35 mm smalere ved fjærtrekk. (Stoff vil være asymmetrisk i forhold til kassetten ved fjærspenning) 
Du må trekke fra 0,5 cm på breddemålet hvis det skal sitte i en karm. Høydemålet skal alltid være det fulle målet (Vi legger ekstra stoff på rullen).

Størrelse:
Faber Rullegardiner produseres med en bredde på opp til maksimalt 320 cm og en høyde på opp til 350 cm. Faber rullegardiner produseres alltid uten samlinger i stoffet.

Fjærtrekk:
Fjærtrekk anbefales ikke til smale, høye, gardiner, fordi det øker risikoen for at de ruller skjevt. Som utgangpunkt skal breddemålet utgjøre mer enn 25% av høydemålet.

Rørstørrelse:
Alle Faber rullegardiner produseres på samme størrelse rør pr. ordre. Faber rullegardiner produseres på følgende rørstørrelser; 38mm og 44mm.

Produksjonstoleranse:
Produksjonstoleransen for Faber Rullegardin Mørklegging er: bredde = + 0 / -2mm.

Les mindre

Teknisk info

Information Opmåling

Teknisk informasjon er på vei.

 

Det kommer med:

- Rullegardin

- Beslag

Les mindre

Slik måler du opp

Oppmåling

De målene be stiller er de målene som den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag og evt. kjedetrekk). Altså fra yttersiden av det ene beslaget til yttersiden på det andre besalget. Stoffmålet vil være 31 mm smalere, enn de ferdige breddemålene.

Bestiller du gardin i kasseett vil stoffmålet være 36 mm smallere ved kjredetrekk og 31 mm smallere ved fjærtrekk.

Du må trekke fra 0,5 cm på breddemålet hvis det skal sitte i en karm. Høydemålet skal altid være det fulle målet (vi legger ekstra stoff på rullen).

 

Oppmålingsfilm


Veiledning

Les mindre

Montasje

Det skal du bruke:
- Skruetrekker
- Målebånd
- Evt. boremaskin 

 

Oppsetningsveiledninger

1.21 Rullegardin med fjærtrekk1.22 Rullegardin med kjedetræk, Type1/2
 
1.24 Rullegardin type 3/3B1.25 Rullegardin type 4/4B
  
1.26 Rullegardin 5/5B1.27 Rullegardin LUX
  
1.29, 1.30, 1.31 Rullegardin til tagvinduer1.51 Rullegardin med fjeder
  
1.52 Rullegardin med frontprofil1.53 Rullegardin med kæde eller snor
  
 1.54 Rullegardin i kassette 1.55 Rullegardin med motor
  


Oppsetningsfilm

 

Les mindre

Chatte med oss